Blog despre investitii
Investitiile pe intelesul tuturor.
Informatii si analize de la specialistii InvesTeam

Certinvest are o noua echipa de management

18.07.2014 14:17
Postat de: Horia Gusta in categoria: Noutati Certinvest

ASF a aprobat noua structură de management a SAI Certinvest. Compania va fi condusă de o echipă de trei directori, formată din Horia Gustă, Daniela Vasile și Radu Buzea. De asemenea, în noua formulă de organizare operațiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administraţie care va fi format din Horia Gustă, Adrian Stanciu şi Dragoş Cabat.

“Am pus la punct o structură de management mai flexibilă care să acomodeze toate constrângerile legislative în perspectiva unor achiziţii vizate de Certinvest în perioada următoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse şi servicii financiare complementare “, a declarat Eugen Voicu, acţionar majoritar Certinvest.

În cei 20 de ani de activitate, Certinvest a inovat constant şi a propus noi soluţii pentru dezvoltarea pieţei, în beneficiul clienţilor care caută formule de finanţare sau de eficientizare a investiţiilor.

În prezent, Certinvest deţine un portofoliu diversificat de produse financiare. Dintre premierele lansate de companie pe piaţa din România se pot nominaliza fondul Certinvest Properties RO, primul fond imobiliar, Certinvest Obligaţiuni, primul fond de obligaţiuni sau Certinvest Tezaur - primul fond fără comisioane de subscriere sau răscumpărare de pe piaţa românească.

Fondul de Investiţii Certinvest Artă Românească rămâne în continuare singurul fond de investiţii în artă din România, creat pentru a valorifica operele de artă româneşti şi de a oferi investitorilor acces la o piaţă cu un puternic potenţial de apreciere.

Certinvest este cea mai mare companie romanească independentă din domeniul administrării investiţiilor și cea mai activă în generarea de noi instrumente, produse şi soluții.

 

Consiliul de Administraţie Certinvest

 

Horia Gustă  - Preşedintele Consiliului de Administraţie şi director Certinvest

Cu o experienţă de 14 ani pe piaţa de capital din România, Horia Gustă a ocupat funcţiile de consilier juridic în cadrul Certinvest, Intercapital Invest şi International Leasing, reprezentant al departamentului de Control Intern în cadrul Certinvest (în perioada 2004-2010), devenind, în iulie 2010, directorul general al Certinvest.

Competenţele profesionale ale domnului Horia Gustă sunt completate de rolul său de membru consultativ în cadrul Comisiei de Apel din cadrul Bursei de Valori Bucureşti (în perioada 2006-2010), precum şi de numeroasele cursuri în domeniul juridic, control intern şi dezvoltarea pieţei de capital organizate de instituţiile reglementatoare ale pieţei de capital în colaborare cu instituţiile omoloage din Statele Unite ale Americii. 

 

Dragoş Cabat  - Membru al Consiliului de Administraţie Certinvest

Cu o experienţă de aproape 20 de ani pe piaţa financiară, Dragoş Cabat este unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi analişti financiari din România. Competenţele profesionale ale domnului Cabat acoperă sfera brokerajului şi a tranzacţiilor de pe piaţa de capital, administrării riscului şi configurării proceselor şi politicilor de acordare a creditelor în cadrul instituţiilor bancare, precum şi domeniul cercetării şi analizei macro-economice.

Ultima decadă a fost marcată, din punct de vedere profesional, de apartenența la filiala Institutului CFA (Chartered Financial Analysts) România, instituție pe care a condus-o începând până în anul 2013, fie din poziția de președinte, vice-președinte sau membru al board-ului.

 

 

 

Adrian Stanciu - Membru al Consiliului de Administrație Certinvest

Un nume cunoscut în domeniul consultanței strategice și al culturii organizaționale, Adrian Stanciu și-a început cariera antreprenorială în 1990, când a fondat firma Arexim, pe care în 1997 a vândut-o corporației Xerox, pe bazele acesteia fiind creată structura Xerox România. A rămas la conducerea Xerox România în postura de director general adjunct și și-a asumat și o poziție regională în mediul corporatist, ocupând astfel, până în anul 2000, funcția de director de vânzări indirecte pentru Europa Centrală și de Est.  Din anul 2001 a revenit în mediul antreprenorial, în zona de consultanță și training de management, prin compania Ascendis, și ulterior pe partea de consultanță în ceea ce privește diagnoza, strategia și conducerea organizațiilor, prin companiile Wanted Transformation și Human Synergistics România.

Parcursul profesional al lui Adrian Stanciu este completat de implicarea în zona academică, el profesând din 2006 ca lector/profesor în cadrul unor programe de MBA (Executive MBA organizat de Central European University, MBA organizat de Bucharest School of Management și MBA organizat de Maastricht School of Management), dar și ca decan specializat în  probleme academice al Maastricht School of Management România, din 2012.  Nu sunt Comentarii

comenteaza si tu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta!
Nu ai cont? Poti sa faci aici!