Ce este InvesTeam


Nu toata lumea investeste la fel. De fapt, acesta e farmecul investitiilor - iei propriile tale decizii, in functie de stilul personal. Esti o persoana calculata? Atunci investitiile tale vor fi la fel. Esti impulsiv? Atunci probabil vei risca mai mult, urmarind castiguri mai mari.

Nimeni nu se naste investitor. InvesTeam este un instrument simplu si eficient prin care poti intelege usor ce inseamna investitiile in fonduri de investitii. Si, pentru ca invatarea sa fie eficienta si in acelasi timp relaxata, vei face acest lucru cu ajutorul unui investitor profesionist, cu experienta recunoscuta de-a lungul timpului in domeniu. Pentru a te pregati pentru adevaratele investitii, la inceput iti propunem sa faci acest lucru cu bani virtuali.Cum functioneaza?

Pentru a folosi InvesTeam, ai nevoie pentru inceput de un cont de utilizator. Apoi, este necesar sa afli ce fel de investitor esti, facandu-ti testul de profil.

In urma stabilirii profilului de investitor, ti se va recomanda un consultant din cei 5 specialisti din echipa InvesTeam. Vei primi si o suma virtuala de bani - 50.000 lei - cu care sa testezi diverse actiuni investitionale, fie independent, fie replicand actiunile consultantului tau.

Practic, beneficiezi de un portofoliu de investitor, doar ca banii pe care ii investesti nu sunt reali. Poti face insa toate actiunile de investitii, rascumparare sau transfer dintr-un fond de investitii in altul si poti vedea evolutia portofoliului tau virtual de investitor, bazata pe randamentele reale ale fiecarui fond de investitii in parte.

Pe scurt, vezi cati bani ai castiga daca suma investita ar fi reala. Astfel, vei fi pregatit sa investesti bani reali intr-un mod profesionist si vei sti sa te bucuri de beneficiile fondurilor de investitii in functie de prioritatile tale financiare.


Specialisti

InvesTeam porneste de la nevoia fiecaruia dintre noi de a avea un model profesionist atunci cand se afla la inceputul unui drum. Este de inteles ca nu doresti sa risti inca de la inceput investindu-ti propriile economii fara sa stii cu adevarat cum functioneaza mecanismul.

Pentru ca stilul fiecaruia de a investi este diferit, am identificat 5 profile de investitori, reprezentate de specialisti adevarati in investitiile in fonduri de investitii:

Cei cinci specialisti InvesTeam sunt investitori profesionisti care tranzactioneaza pe investonline.ro, platforma de investitii online reale a Certinvest. Practic, prin contul tau pe investeam.ro, ai acces gratuit si nelimitat la portofoliul lor investitional si la actiunile lor, in timp real.

In urma unui test menit sa iti contureze profilul de investitor, vei afla care dintre cei 5 specialisti ti se potriveste ca si stil de a investi si ii vei putea urmari toate actiunile. El va deveni astfel consultantul tau in investitii, iar tu vei avea acces permanent la toate actiunile sale, putand alege sa le copiezi sau doar sa le urmaresti, facand propriile tale investitii virtuale.

In plus, vei primi explicatii pentru toate actiunile pe care le poti face pe investeam.ro, precum si pentru evolutiile fiecarui fond de investitii din portofoliul tau in parte.